Samarbeten & annonsering

Det är alltid intressant med samarbeten som kan gynna mig och mina läsare, och eftersom jag har bloggat sedan 2007 har jag en väldigt trogen följarskara som litar på mig och mina omdömen. Kontakta mig gärna på mirijam.geyerhofer (at) gmail.com med förslag på samarbeten så ser vi om det kan passa.

Min typiska medelläsare är – precis som jag – en småbarnsmamma mellan 30-40 år med intresse för inredning, skönhet, träning, böcker och hållbarhet, så förslag som passar in där är extra intressanta. Erbjudanden som ligger allt för långt bort kommer med största sannolikhet att ratas (jag tittar på er nu, onlinepokerföretagen!) men jag är alltid öppen för förslag.

Vill ni skicka recensionsex och produktprover?

Jag tar gärna emot produkter för att testa och recensera men ger ingen garanti för att de kommer synas i bloggen. Allt jag visar upp på bloggen är saker jag gillar och exponering ges endast till märken, tjänster och varor som jag kan stå bakom till hundra procent.

Vill ni skicka något är adressen:

Mirijam Geyerhofer
Storgatan 26
211 42 Malmö