Mitt andra barn föddes våren 2015. Ett och ett halvt år senare ramlade jag ihop hemma och fick åka in akut med ambulans till ett väntande stroketeam. Men jag hade inte fått en stroke, och den efterföljande MS-utredningen visade inte heller någonting. Jag var bara trött. ”Bara”.

I september 2019 släpps min debutbok ”Lite trött bara, annars bra” på Ehrlin Publishing. Med hjälp av läkare, sömnforskare, professorer och andra experter har jag skrivit en överlevnadsguide för trötta småbarnsföräldrar, en bok som jag själv verkligen hade behövt när min dotter sov som sämst.

Boken går att förhandsbeställa hos Adlibris via den här länken.

Några röster om boken

Vilken fantastisk bok du har skrivit! En njutning att läsa som sömnforskare och småbarnsmamma.

Johanna Garefelt, doktorand, Stressforskningsinstitutet, Stockholms Universitet

Årets viktigaste bok för småbarnsföräldrar.

Emma Färnström, BVC-sjuksköterska

Känner mig så stärkt! Vilken nödvändig och svinbra bok!

Louise Winblad, @hejhejvardag  

Den här boken är precis vad jag hade behövt läsa när jag ändå var vaken hela jävla tiden, då hade nätterna känts mindre ensamma.

Vanja Vinter, språkvetare

Boken (och jag) i media

Allas.se 2019-03-15
”Mirijam blev sjuk av att vara småbarnsmamma”

Sydsvenskan 2019-04-30
”Hon blev sjuk av sömnbristen – trodde det var stroke”

Dagens ETC 2019-06-18
”Överlevnadsmanual för föräldrar med sömnbrist”