Åh herregud. SOM jag har vridit och vänt på detta sedan vi tvingades säga hej då till Stefan i augusti. Livet utan hund är bekvämt på samma sätt som livet utan barn var det. Man har inget särskilt stort ansvar för någon annan än sig själv, det är mindre logistik, spontaniteten är på topp och yadayada. Men precis som med barn så är ju hundlivet liksom värt allt jäkla meck och härj tusen gånger om.

Så jag har haft lite koll på Hundar utan hems sida (de andra byrackorna är ju därifrån allihop) men inte hittat någon som jag känt instant love för. Men så hittade jag en tjej som gjorde att jag bestämde mig för att jo nu är det dags, men hon hann bli bokad innan jag skickat in intresseanmälan. Och tjej nummer två som jag hittade var också redan tingad. Men så blev det tredje gången gillt för där stod plötsligt lilla Luna med sitt trötta underbett och jag kände bara att HENNE SKA VI HA! Så nu ska vi det.

Den 3 december kommer hon. Sigge föreslog att hon ska heta Stefan (?) och Juno tycker att hon ska heta Natten (??). Jag har haft några favoritnamn (Blenda, Barbro, Biggan) men än är inget spikat.

I morgon är det tre veckor kvar tills hon kommer med transporten straight outta’ Ireland. Längtar ihjäl mig!

2 reaktioner till “Det kommer hit en ny hund!

  1. Jag är så glad för din skull! Det tog mig från 2013 till 2018 att kunna gå från Atlaz till Jenna men det var som att jag väntade in honom. Jag klarar mig inte utan en pälskling. Jag är så glad för honom i mitt liv. Äntligen.
    Så stort stort stort Grattis till nya vovven <3 Jag tycker hon ska heta Betsy!

  2. Jag tycker att hon ser ut som en Sonja. Och om jag ska välja bland dina favoritnamn röstar jag på Barbro. Den som väntar på nåt gott väntar ju alltid för länge så tre veckor är ju en evighet när man väntar på nåt så bra som en hund. 🙂

Kommentera