Haha, vad fan har jag gett mig in på egentligen?! Ska jag skriva en bok som inte ens klarar av att hålla den klassiska 24-timmarsregeln vid att svara på mail? Ja jäklar. Målbilden nu är att sitta här och läsa positiva recensioner om ett år. Får hoppas att min hjärna inte brunnit upp innan dess bara ¯\_(ツ)_/¯¯

2 reaktioner till “Skriva skriva skriva. Hela dan varje dag. Och halva natten också tydligen.

  1. Heja dig! Glöm inte att ta pauser också! Gå ut i solen en stund på förmiddagen, om den nu behagar skina.. Ta det lugnt när du kan och jobba på när du har energi… Det ska bli spännande att läsa din bok sedan, när den är klar! 🙂 Heja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s