När frisören ba: vi måste färga det mörkt för det klarar inte mer blekning nu

Mitt hår den här hösten alltså. Helt sjukt vad det bara rasar av när jag tvättar och borstar det, blir gråtfärdig varje gång jag kliver ur duschen. När jag har allt uppsatt och det blåser så lossnar liksom massa korta testar, bildbevis här för den som tror att jag överdriver:

Min frisör sa STOPP till mer blekning sist vi sågs och jag har Pinterestat allt från ”grey ombre” till ”dark roots” och ”snygg utväxt” i flera veckor. Resultatet ser ni här och med tanke på omständigheterna så är jag jättenöjd, men det känns SJUKT konstigt?!

Om jag sätter upp allt i tofs så är det man ser framifrån så mörkt att det på gränsar till svart nästan. Kommer helt säkert vänja mig, men saknar mitt vita fluff! Hellre mörkt än kort dock, så jag biter ihop och fortsätter äta massa hälsokostgrejer jag köpt hem i panik för att hjälpa håret må bättre inifrån.

En reaktion till “När frisören ba: vi måste färga det mörkt för det klarar inte mer blekning nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s