Mitt hår den här hösten alltså. Helt sjukt vad det bara rasar av när jag tvättar och borstar det, blir gråtfärdig varje gång jag kliver ur duschen. När jag har allt uppsatt och det blåser så lossnar liksom massa korta testar, bildbevis här för den som tror att jag överdriver:

Min frisör sa STOPP till mer blekning sist vi sågs och jag har Pinterestat allt från ”grey ombre” till ”dark roots” och ”snygg utväxt” i flera veckor. Resultatet ser ni här och med tanke på omständigheterna så är jag jättenöjd, men det känns SJUKT konstigt?!

Om jag sätter upp allt i tofs så är det man ser framifrån så mörkt att det på gränsar till svart nästan. Kommer helt säkert vänja mig, men saknar mitt vita fluff! Hellre mörkt än kort dock, så jag biter ihop och fortsätter äta massa hälsokostgrejer jag köpt hem i panik för att hjälpa håret må bättre inifrån.

5 reaktioner till “När frisören ba: vi måste färga det mörkt för det klarar inte mer blekning nu

  1. Såg att någon redan tipsat om Olaplex. Det är verkligen helt fantastiskt men alla verkar inte uppleva samma halleluljafeelings för det som jag. Å andra sidan har de inte problem med tunt och schletet hår heller…

    Jag har aldrig gjort kur på salong, bara köpt flaskan för hemmabruk (tvättar, handdukstorkar, applicerar Olaplex, väntar så länge som möjligt, flera timmar helst, sköljer ur. En del schamponerar igen efter men för mig är det bättre att inte göra det.) Jag tror verkligen att det hade varit något för dig.

  2. Det blev jättefint och bra val att backa på blekningen, men jag undrar om håravfallet kanske också kan bero på stress och sömnbristen? Jag menar, om vi kollar tillbaka på ditt senaste halvår eller för all del år om vi ser till sömnen, så känns det ju inte helt orimligt heller? Det håret visar nu är ju ofta en spegling av hur du mådde redan för ca 6 månader sedan. Sedan hjälper ju inte blekning så klart. visst har du kört en Olaplex-kur hos frisören?

    På tal om vitaminer så testade jag sugarbearhair – så SJUKT goda (dock kunde inte presspersonen riktigt svara på om de var veganska, men jag kollade inci och kunde inte se några animalier) – dock jävla dyra med tanke på att en burk bara räcker i en månad. mon dieu!

Kommentera