På schemat framöver: särboskap och varannanveckaliv. En relation som förhoppningsvis kommer må bättre av att vi gör det på ett annat sätt än vad man ska. Eller ja, ”ska”. Fy fan vad trött jag är på norm alltså.

Jag har en egen lägenhet nu. 73 kvadrat som jag långsamt inreder med sånt jag älskar och med en utsikt som passar väldigt bra på instagram.

Köpte en lilarosa sammetssoffa på Blocket också, bara för att. Det blir bra det här.

9 reaktioner till “Hur rubriksätter man ett blogginlägg om att man bor i en egen lägenhet nu?

 1. TACK för att du skriver om detta! Snygg rubrik också. Jag vill också vräka mig i fler texter från dig om detta, men all förståelse och respekt för att det är en komplex grej att göra (både att gå igenom och att skriva öppet om det).
  Du har länge varit och är fortfarande en inspirationskälla för mig. Tack igen!

 2. Heja er för att ni vågar och orkar att testa kreativa lösningar! Jag och mannen har testat alla möjliga lösningar för att få det att fungera. Dock är det inte lätt med alla runt om som inte kan se lösningarna som lösningar utan som nåt konstigt. Bara för att vi inte väljer den väg alla andra gör. Så heja er och hoppas att lösningen fungerar. Gör den inte det så finns det andra lösningar på vägen. En sak är säker – det löser sig!

 3. Åh, snälla skriv mer! (Om du orkar/vill, såklart). Jag och min man är separerade sedan ett år tillbaka, och gör det också på ett annat sätt än normen och jag börjar känna mig så ensam i det.

 4. Bra gjort. Hoppas att ni hittar ett sätt att leva som fungerar för er och er familj. Jag tror att normen och hur det ska vara får många att må dåligt så sett är skönt att höra om de/ni som vågar tänka utanför boxen.

 5. Skönt att höra att det finns fler sätt att leva än normen. Misstänker att jag kommer vilja göra nåt liknande några år down the line, men nu har vi ett spädbarn i familjen. Och maken ser allt i svartvitt, så särboskap är kanske inget han kommer fatta. Men som sagt, inte aktuellt nu.

  Orkar du skriva mer om det nån gång i framtiden så skulle det vara intressant att läsa. Hoppas det funkar för er, jag tror verkligen starkt på konceptet! ❤️

 6. Vilken fin utsikt! Och – vilket fint beslut. Vi går ibland i samma tankar och därför sällar jag mig till Sara och hoppas (att om du vill såklart!) du kanske vill skriva mer om det här.

 7. Spännande! Om du orkar får du gärna skriva mer om vad som föranlett beslutet och hur ni resonerar <3

Kommentera