I går var det dags för vår första gemensamma tur med The Litas Malmö! Vi körde så långt söderut i landet vi kunde komma, ner till Smygehuk som är Sveriges sydligaste udde. Där käkade vi och satt och snackade en stund innan det var dags att ta sig hemåt igen. Så himla kul att träffa nya och så olika människor i ett helt nytt sammanhang, våra barn är mellan 2–24 år gamla och den som kört längst tog sitt kort i början av 80-talet medan någon annan tog det för två år sedan.

Efter maten tog vi några fina kringelikrokiga vägar hem i solnedgången och klockan hann bli 23 innan jag äntrade Malmö stadsgräns så jag fick träna på lite mörkerkörning också.

Jag tog mitt mc-kort i oktober 2012, månaden efter blev jag gravid med Sigge. Hade jag inte blivit klar den hösten så hade jag förmodligen aldrig orkat ta tag i det igen nu, är SÅ glad att jag verkligen satsade allt för att hinna färdigt den säsongen, annars hade jag ju missat detta? Heja mig!

En reaktion till “Första rundan med The Litas Malmö: Malmö-Smygehuk i solnedgång

Kommentera