Ni som hängt med i svängarna vet ju att jag fick ett bokkontrakt i våras som jag valde att tacka nej till eftersom vi inte kom överens om vissa delar i avtalet. För att göra en lång historia kort så beklagade jag mig på Instagram efter någon månad när det värsta av hjärtesorgen gått över, i kommentarsfältet blev jag ombedd att skicka mitt synopsis till Ehrlin Publishing för att se om de var intresserade, och ja! Det här är alltså förlaget som ligger bakom megasuccén Kaninen som så gärna ville somna och vad ska jag skriva? Jo, en överlevnadsguide för trötta småbarnsföräldrar. En match made in a sleepless heaven detta ju!

”Ehrlin Publishing är ett litet bokförlag som strävar efter att skapa böcker som på ett praktiskt sätt faktiskt gör skillnad i människors liv” skriver de på sin hemsida, och ända sedan min sömnbrist ledde mig rakt in i en ambulans med misstänkt stroke har jag känt att jag på något sätt måste rädda dem som räddas kan. Sömnbrist är inte bara jobbigt och tufft, det är farligt på riktigt! Så med hjälp av professorer, läkare och andra experter ska jag ta fram en underhållande fack-/handbok för att hjälpa sömndepriverade småbarnsföräldrar till ett bättre vardagsliv.

Hösten 2019 släpps den, och min livslånga dröm om att släppa en bok är inte längre bara en dröm, den är nu ett i allra högsta grad pågående projekt. Peppen nu alltså: SKYHÖG!

8 reaktioner till “En dröm går i uppfyllelse – hösten 2019 ger jag ut en bok!

  1. Wah vad coolt! Blir alldeles nipprig av den här nyheten. Kommer att hänga på låset när den kommer ut!

  2. Wohoo, grattis! Kommer lätt köpa’n! (Om jag är vid mina sinnens fulla bruk by then, bebis#2 anländer liksom redan nu 2018 😬)

Kommentera