The Litas är en mc-community för tjejer och kvinnor som bildades 2015 och nu finns över hela världen. Nu består vi av hela 5500 medlemmar i 200 städer i 29 länder. Rätt fett va? Och eftersom det inte fanns en Malmögren så startade vi en! Blev godkända i veckan och har nu både ett instagramkonto och en Facebookgrupp. Följ oss gärna på insta oavsett vem du är, men Facebook är endast till för medlemmar så vi kan planera event.

Vill du bli medlem? KUL! Du anmäler dig här! 

Så – vilka regler har den här mc-klubben då? Jo, för det första så är det ingen klubb, det är mer ett nätverk. Och för det andra så finns det inga regler. Så här skriver The Litas på sin hemsida:

The Litas was started in 2015 to connect moto-obsessed women from around the world who value community and individuality. It was important to us when forming The Litas that all women felt included, no matter what type of bike they ride, where they come from, or how old they are. That’s where we saw most of the value, connecting with strong women who are different than you. When you join The Litas, you will form friendships with people you would have never met otherwise, and we think that is a beautiful thing.

Alla får vara med! Skaffa nya vänner! A beautiful thing! Ja ni hör ju, detta är som gjort för mig! The Litas finns även i Göteborg och Stockholm om Malmö är för långt söderut. Så, är du sugen på att hänga med oss så bara joina! Eller tipsa någon du känner, gasen i botten ba! Mvh/megapepp_79

Kommentera