Jag älskar solen, verkligen. Det känns fantastiskt (och väldigt konstigt) att endast vara i mitten av juni men ändå få påminna sig om att sommaren faktiskt endast bara börjat. Men alltså, naturen? Alla gräsmattor är gula och sönderbrända, pionerna slog ut och dog på tre dagar och det är både bevattningsförbud och hög brandrisk över nästan hela Skåne.

Därför var det väldigt skönt att höra åskan mullra igår och ligga och lyssna på det helt hysteriska störtregnet som kom vid läggdags. Och i dag börjar dagen med detta:

Håll tummarna för att ungarna blir lite sega av gråvädret, det här med att ha innedagar är inte alltid lika rogivande post barnafödande tyvärr. Men efter 50 dagars solsken kanske dom också uppskattar lite svala vindar och regnsmatter mot rutorna. Hoppas!

En reaktion till “Äntligen en regnig dag

  1. Ja, det hoppas jag att de gjorde – uppskattade dagen och tog det lugnt så att du fick läsa!

Kommentera