Kolla mig då – jeans! Eller, det är inte riktigt jeans, det är ett par superdupermegamjuka låtsasjeans, så mycket låtsas att det till och med är resår bak i midjan, som på barnbyxor. Aaah! Svala, fladdriga och sköna nu när det är högsommarvärmebölja i Malmö. Dom är hellånga men jag har vikt upp dom och blottar nu i äkta Ernst-stil mina solbrända vrister.

Kommer från Lindex men jag hittade dom för en femtiolapp på Emmaus på gågatan som ligger så nära studioin att jag är där säkert fem gånger i veckan. Sjoket är förresten också därifrån, hehe. Håret är som vanligt fixat av Josefine på F80 i Höllviken, men det är ju sedan gammalt! Mer då? Halsbandet från Kajsa Olbjörns och nagellacket är mitt absolut sommarbästa, Nice från Mavala, en liksom orangeröd som gör sig väldigt bra till icke-blek hud (och säkert till blek också för den delen)!

Nej, slut på OOTD-rant, nu ska jag sätta upp en kommer strax-lapp i dörren och gå och hitta en islatte någonstans, hoppas ni har det fint i värmen!

2 reaktioner till “Purple hair don’t care & nya låtsasjeans

  1. meh, helt plötsligt fick jag in typ 10 av dina inlägg i Bloglovin som jag inte sett! Konstigt men najs! Och fiiiint håååår!

Kommentera