Äntligen hände det – jag köpte ett halvårskort på Kallbadhuset och har hängt där två dagar i rad! Ensam igår och med Carin idag. Lite kallt i vinden så jag har stannat på soldäcket än så länge – men ack så härligt det är? Lugnt och tyst och solgass och havsskvalp bland alla dessa nakna kroppar som ligger och solar/vilar/småpratar/läser, ensamma eller i små klungor. Otroligt befriande!

Köpte halvårskortet för att känna att det alltid är värt att åka dit, inte bara när vardagen tillåter fyra timmar som idag, utan även kanske bara 45 minuter efter jobbet en dag. Köpte fyra pocketböcker på Emmaus också, ska läsa ut det sista ur nummer ett så fort barnen somnat, hann nääästan med den innan det var dags att lämna Kallis. Tänk va – en hel bok på två dagar, det är nästan som att jag börjar bli mig själv igen? Hoppas!

En reaktion till “Har fått ett nygammalt favvoställe!

Kommentera