Släppte scrollandet efter nattningen och spatserade ner till havet istället. Det gjorde jag så jävla rätt i. Jag vill verkligen lägga bort telefonen mer på kvällarna, jag vill läsa mer, träna mer, vara ute ensam mer.

Jag ska bli bättre på detta, för det ger så otroligt mycket mer för min jagade själ att avrunda dagen med syréndoft och havsluft än att sitta inne i ett vardagsrum och scrolla på instagram och störa mig på att det inte hanns med att dammsugas den här dagen heller.

Försommaren 2018 – mindre scroll, mer syrén. Mindre internet, mera bok. Ok? Ok!

2 reaktioner till “Känner ni doften?

  1. Bra idé! Jag kan tipsa om romanen Stål av Silvia Avallone som jag läser just nu. Riktigt bra ungdomsroman, tycker jag iaf! 🙂 (jag är 32 år)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s