Försommar med de här två skitgrisarna alltså! Parklek och glass efter förskolan en sketen onsdag, och förutom lite tröttgnöl endast glada miner allt som ofta.

Håll ut ni med yngre barn, det ser ut som att livet vänder när den yngsta är tre!

3 reaktioner till “Hur många bilder på skitiga sommarbarn är för många? Jag vet inte, men här är två till:

  1. Ser ut som dom gömmer den röda sprayburken bakom ryggen. 😁

  2. Vad spännande! Vi googlade på allt som hade med slott, kloster, säterier etc + uthyres/fastigheter/hus uthyres. Vet inte hur det är uppåt Gbg men här i Skåne finns det massa olika jordbruksaktörer som köper mark och sedan hyr ut fastigheterna avstyckade som vilken hyresvärd som helst. Hoppas ni hittar något!

  3. Åh fint! Härligt att vara ute, leka och skita ner sig!

    Lite orelaterat: jag undrar hur ni gjorde för att hitta ett hus på landet att hyra (året runt). För visst bodde ni så förut? Vi vill flytta närmare min familj nämligen men det verkar omöljligt att hitta boende i Göteborg och vi vill ju testa att bo på landet…

Kommentera