Trädet utanför vår lägenhet är snart bara ett stort fluffigt rosa moln! Älskar att ha en trädkrona utanför fönstret, speciellt nu och på hösten när löven blir knallgula, det är som en enorm tavla i olika färger.

Om 1,5 vecka kommer mamma och lillebror ner hit, hur genomsjukt är det inte att det fortfarande ligger snöhögar kvar uppe hos dom i Ångermanland? Förvisso resterna av de enorma jättebergen som skottades ihop pga plastbrist men ändå. Snö i maj?! Då föredrar jag detta rosa fluff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s