Alltså inte så att jag VILL dö, om någon trodde det. Verkligen tvärtom faktiskt. Men jag har så här i den aktningsvärda åldern av 38 plötsligt insett att alla människor ska dö, förr eller senare. Och det känns så satans deppigt.

Får panik av tanken på att barnen snart kommer börja ställa frågor om döden. Hur länge kommer jag undan med att säga att ingen ska dö någonsin och alla ska alltid vara snälla och inget ont kommer hända oss i hela evighetens evighet? Inte så länge va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s