Det är för hetsigt när det kommer till barnkalas i sociala medier tycker jag, så här kommer lite motvikt:

Tre lådor från Gille (tips: allt är veganskt), tre termosar bryggkaffe hemifrån, två tetror juice (måltidsdryck?), ett paket iKaffe, icke-matchande engångsmuggar och en rulle torky och voilà! Nio vuxna och tvåsiffrigt antal barn kalasade loss på denna prisvärda och lättfixade buffé till det överkomliga priset av 219 kr plus iKaffet och kaffet och torkyn som fanns hemma.

Storebror hjälper till att öppna 3-åringens paket. ”Jag fick SÅ många cooliga pjesentej” sa hon på vägen hem.

Utan överdrift så var hela Malmö i Folkets Park idag, men så var det ju också sommar helt plötsligt. Svårt att fatta att det endast var en ynka vecka sedan jag och Lotta frös ihjäl på samma plats.

Efter att vi kalasat klart gick jag och Carin och ungarna till ytterligare en lekplats för att tajma hemkomsten nästan exakt med läggdags. Smidigt värre.

Och i morgon fyller hon tre – lillvalpen. Tiden alltså, helt galet vad den bara tickar på, oavsett om man hänger med eller inte!

4 reaktioner till “3-årskalas med noll tema och noll hembakat för 250 spänn

  1. Men ja! Så himla otajmat att ha en unge som fyller år i februari. Funkade finfint i Bogotá, vi hade parkpicknick samtliga av hans första tre födelsedagar i livet. Sen vi flyttade till Umeå – funkar inte lika bra…

  2. Men vad fint ni ser ut att ha haft det! Bra idé att ha kalaset i en park och att ta med lite färdigköpta bakverk osv. 🙂

  3. Tack!! Inte bara jag alltså, som inte orkar, inte vill vara med i racet:)
    Skönt att se/läsa!

Kommentera