Bra saker med mars:

 1. Jag har träffat mina vänner väldigt mycket, det är bra!
 2. Det blev vinter en liten sväng, och just den lilla svängen var bra!
 3. Jag skrev på mitt bokmanus, och beställde hem en hel del böcker om hur man faktiskt skriver en roman, det var bra!
 4. Jag steriliserade mig, det har nu gått tre veckor och känns jättebra!
 5. Eftersom det med hundra procents säkerhet inte kommer fler barn så passade jag på att tatuera in de två barn jag har – räven och pandan – på armen. Jättebra!
 6. Tog tåget själv med barnen upp till Ångermanland och fick hänga jättemycket med mina föräldrar och mina bröder, hur bra som helst!
 7. Kolla bara, vi åkte/körde skoter! Superbra!
 8. Mina föräldrars kök, kanske en av de tryggaste platserna på jorden? Hur bra som helst.
 9. Barnen är stora nog att förstå (vissa) regler och ta in samhällsnyttig information (gå ej för nära spåret, när vi gör ditten och datten så måste man ibland vänta, det går inte snabbare för att ni skriker, om ni härjar för mycket så kan andra tycka det är jobbigt etc) och det gick att åka 2×14 timmars tågresa med dom utan att bli spritt språngande galen. Vilken grej va, det fattar man ju att det är asbra!?

Dåliga saker med mars:

 1. Det är så jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla kallt. I dag var jag och ungarna i Folkets park i några timmar och när jag kom hem var jag tvungen att bada badkar inkl fylla på med hett vatten tre (3!) gånger för att tina. ”Varför hade du inte vantar på dig?” frågade Tobbe när jag kom hem och tvingade honom att känna på mina isklumpar till fingrar. ”Jag HADE vantar!” fräste jag argt och snubblade in på stelfrusna tår. Nästa vecka lovar iPhones väderapp att vi ska få +12 grader och sol, håll tummarna för att det verkligen blir av, för detta klarar jag inte mycket längre!
 2. Det är så jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla onödigt med sommartid. Plötsligt ska barnen först somna sent så att de där lugna ensamkvällarna efter att de somnat blir jättekorta, och sedan ska dom vakna lika sent så att morgnarna blir jättestressiga.
 3. Det är så jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla äckligt ute. Geggigt och lerigt och mögigt och vi har ingen egen tvättmaskin och begränsat med ombyten som tål denna kyla (se punkt 1) så våra barn ser risiga ut jämt, skitiga och slafsiga om både kläder och skor. Plus att allt är brunt. Brunt och grått. Typ dom sämsta färgerna.

MEN JAJA, nu är det april och i samarbete med 2017 kan jag meddela att det inom en överkomlig framtid kommer se ut så här utomhus:

KÄMPA!

Kommentera