Juno, barnet med norra Europas näst bästa immunförsvar (Sigges är bäst) har fått feber och bara sover och är ynklig. Vi lämnade henne i morföräldrarnas händer och stack till pulkabacken, jag och brorsan och Sigge.

Eller okej, det är en skidbacke. Eller, teknikbacke är den korrekta benämningen, och om man frågar mina ungar så är det väl typ det högsta berg de någonsin skådat. Och nu skulle berget bestigas och pulkaåkas.

Sagt och gjort! Vi började på halva och det gick fort så inåt helsicke, men Sigge ville högre upp. Och när ens 4.5-åring som knappt aldrig sett snö är så peppad över något så är det bara att lyda.

100 procent peppat skånskt barn! Här passar jag på att slänga in ett tips till den som känner sig lite entreprenörig:  den som skapar en app som har en ”ta bort röda ögon”-funktion fast med snor, den får min skatteåterbäring.

On top of the world!

När man är tvungen att bromsa med hälarna så avslutas varje åk med att man blir en dränkt katt. Ändå väldigt värt det.

Kommentera