Jag har alltid velat göra en barntatuering men det har inte blivit av eftersom jag inte riktigt vetat vad jag ska göra. Namn och födelsedatum osv har känts lite gjort, men jag har haft en luddig tanke om djur – en räv och en panda eftersom det är deras sovgosedjur.

Och så linjerade sig planeterna så att Klara/Birdy från Speakeasy tattoo parlour som är fantastisk på att göra just djur gästade Malört här i Malmö, och nu hänger ungarna där under en luftballong i ett litet badkar med lejontassar. De har precis lättat ankar för att sticka ut på nya äventyr, och jag kunde inte vara mer nöjd.

Tusen miljoners tack Klara!

4 reaktioner till “En räv och en panda. I ett badkar. Under en luftballong. Inga konstigheter.

  1. Den är så SNYGG! Vill också komma på en sån fantastisk grej att tatuera som är barnet, men inte namnet ändå.

  2. Sitter och läser ikapp bloggen…
    Så fin tatuering! Missade nog vad den stod för när jag såg på IG. Fint budskap.
    Jag har haft barnens namn i banderoll med oldschool- svala länge och deras fotavtryck från när de var 1 månad gamla.
    Men…. den som betyder mest är trots allt den de gjort SJÄLVA. De gjorde sina stjärntecken när de var i 10-år åldern. Alltså körde med maskinen=)

Kommentera