Har gått runt och myst åt att det faktum att det snart är mars och att mars i Skåne sjäääälvklart är lika med VÅR med stort V – och så kommer detta? En sibirisk snösmocka rätt i nyllet? Minus tio! Flera decimeter snö! Diagonalt snökaos!

Aja, den 8 mars blir det fem plus och regn, så nu ska jag njuta av en veckas vinter och glädja mig åt att vi inte är hemhemma i Ångermanland där det var -33 idag.

Har jag förresten sagt att jag och barnen ska dit i mars? Det ska vi i alla fall. ”Åh ska du köra så långt alldeles ensam mitt i vintern Majsan?” undrar ni nu, men nej det ska jag inte.

Jag ska åka tåg.

Som ensam vuxen.

Med två ganska små men väldigt vilda barn.

I 14 timmar enkel resa.

*andas i fyrkant*

En reaktion till “Men vad i hela helskotta (fniss, skotta!) hände här nu då?

  1. HelSKOTTA 😆

    Min pappa brukade ta nattåget till Östersund med mig och min bror (när vi var i förskoleåldern och tidig skolålder) för att åka skidor varje vinter. Ensam med två barn och skidutrustning och byte av transport för resa mot Vemdalen… min respekt för denna prestation växer för varje år som går.

Kommentera