Jag gillar ju att sprida ordet om människor som är bra på det dom gör, och eftersom kvinnligt småföretagande ligger mig lite extra varmt om hjärtat så kommer här två tips för den som behöver piffa upp sig själv eller sitt hem! Obs totalt icke-sponsrat.

1) Florista på Kärleksgatan i Malmö. ALLTSÅ! Hjärtögonemoji all over när man kommer in i hennes lilla magiska blomstershop. Gör jättesnygga buketter och har helt fantastiska tulpaner inne nu. Gå dit!

2) Josefine på F80 i Höllviken. Eller ja, jag kan så klart tipsa om alla som jobbar där, men just Josefine är min före detta Malmöfrisör som nu har bytt arbetsplats, men jag kör med glädje ett par mil längs med kusten för att fixa håret där istället för att hitta en ny frisör i Malmö!

Rosa tulpaner och rosalila hår, en himla bra kombo så här när februari snart blir mars.

Kommentera