Alltså! Visst, det är minusgrader (typ -2 eehh) men hur mycket underverk gör inte vädret med psyket va?

Ett av mina missions under 2018 är att börja sova bättre nu när Juno slutat väcka oss hela tiden och det faktiskt kan vara upp till mig att sköta den biten av livet. Ett delmål är att vara i säng och alltid släcka/lägga bort telefonen senast 23, men det är inte ofta jag gör det före midnatt. Nu har jag iof två jobb och en hel del måsten blir det såklart när barnen somnat, men det är även väldigt mycket jag ska bara kolla en grej-scrollande som jag skulle må mycket bättre utan.

Enligt min fitbit-klocka som mäter sömnen så snittar jag så här senaste tiden:

I onsdags, alltså jag reflekterade inte ens över att den gångna natten bestått av endast drygt fem timmars sömn, så van är min kropp vid på att ligga minus. Tänk vilka underverk jag kommer kunna utföra när jag snittar på 7 timmar/natt!? Nu är klockan 22:32 och jag ser ut att lyckas somna före 23 för andra dagen (typ) i rad! Win!

Kommentera