Kolla detta kaninörade lille gulletrynet, är det inte det sötaste ni har sett någonsin? Åtta månader och 50/50 störig/underbar, och om någon undrar: en kompis hund.

Inget nytt kommer tillkomma i denna flocken på länge än, och när/om det händer så röstar jag på alpacka!

En reaktion till “Ursäkta men är inte franska bulldoggar de gölligaste djur som finns?

  1. JO DET ÄR KLART ATT DE ÄR DET GULLIGASTE SOM FINNS!!!! Sorry för skriktext men ja ja ja ja! Frallor for the world. Jag är så frallastörd att det är helt sanslöst och saknar min egen gris så att jag går sönder och då är det över två år sedan hon somnade in. Men jag SKA ha en fralla till i mitt liv. Blir väl dock inte förens den ofödda ungen är gammal nog att gå hem från skolan och gå ut med den pga svårt att få ihop jobbliv och hundliv i dagsläget

Kommentera