En bra sak med att vara sin egen chef är att slippa behöva följa någon fånig regel om hur en får se ut på jobbet. Vill jag ha en handtatuering så varsågod, och vill jag ha två så varsågod igen. Och nu har jag två!

Den vänstra lelle leoparden (fast tekniskt sett min högra) fick ögonen ifyllda så den ser lite extra stirrig ut för tillfället, och den högra (ja ja, min vänstra) är alltså nytillskottet. Handen är svullen på ett sätt som gör att den påminner väldigt mycket om mina graviditetsfötter, och det gör ont att ha den nedåt så den blodfylls, så jag tvingas sträcka den mot skyn med jämna mellanrum. Aja, den som vill vara fin etc.

SÅ NÖJD! Mjau! Grrr! Gjorda av Victor aka Chili som även gjort min skrivmaskin och sjöhäst på samma arm som leopardhanden sitter på, rekommenderas varmt!

En reaktion till “#mjau #jobstopper

  1. Gud så snyggt! Är sjukt sugen på en handtatuering också, men lyckas inte komma på motiv. Man behöver nämligen inte vara egen chef för att slippa följa regler om hur man ska se ut på jobbet. Inte på något av de jobben jag har varit på i alla fall 🙂

Kommentera