Lyssnar ni på min och Hertzmans pod? Såg att Peppe efterfrågade feministiska poddar och här kommer ett tips till henne och er andra som kanske inte lyssnat än: lyssna på oss! Vi har än så länge spelat in tolv avsnitt, varav tre med gäster (Anna Apan, Mikael i kjol och Beyoncé Björck, och släpper ett nytt avsnitt varannan måndag. Imorgon är inte en sådan måndag, men har ni inte lyssnat än så finns det alltså ungefär tolv härliga timmars poddande redo att stoppa i öronen i väntan på avsnitt 13. Så här säger recensionerna på iTunes än så länge:
 

Och så loggan då, som min barndomskompis Moa gjort (som även gjort A Bushel & a Pecks logga), HUR SNYGG!?!?

2 reaktioner till “Vår pod är så otroligt bra! Och har världens snyggaste logga!

  1. Vad märkligt, jag har lyssnat med lurar och det låter okej. Inte lika bra som innan, speciellt Anna är lite långt bort men ändå lyssningsbart?

Kommentera