Jaha men är det höst nu eller? Köpte någon slags kappa på Tradera för 78 kr inkl frakt så kanske? Är så besviken på sommaren att jag redan börjat längta efter jul och precis som vanligt så tänker jag att i år, DÅ ska jag köpa alla julklappar i god tid. Alltså börja typ nu. Vi får väl se hur det går med det.

Ligger back i bokskrivandet också, so far 5 084 ord av 50 000. Trots att jag dagsmässigt sett ligger 3249 ord back väljer jag ändå att peppa över att jag gjort mer än en tiondel, yey! Alltid halvfullt glas här förstår ni!

3 reaktioner till “Gråvita skyar, tandläkarväder

  1. *hjärtögonemoji* tillbaka. Har jobbmöten ända fram tills tåget hem till förskolehämtning går. Men det är inte sista gången jag är på kontoret i Malmö. Nästa gång kanske jag hinner (och vågar) kika förbi.

  2. Men åh! *hjärtögonemoji* Jag ÄR en synnerligen trevlig person, och det är helt säkert du också om du tycker det om mig! Kom förbi och säg hej i studion imorgon om du är kvar fortfarande (har haft stängt idag tyvärr pga stängd förskola)!

  3. Jag tänkte på dig förut idag. Jag ska åka till Malmö för jobbets skull imorgon, och konstaterade att det inte är särskilt långt till A Bushel and a Peck från där jag ska hålla till. ”tänk om jag skulle gå förbi och spana efter Mirjiam” tänkte jag. Jag läser din blogg sen flera år tillbaka, är nog sämst i världen på att kommentera, men gillar den och tycker att du verkar vara en synnerligen trevlig person. Sen insåg jag att jag är världens blygaste också, så även om dagsschemat hade tillåtit skulle jag ändå aldrig våga. Men så slänger du ut en Lasse-referens I rubriken! Som den linköpingsbo jag är blir jag bara ännu mer övertygad om att du är en synnerligen trevlig person. Ja. Det var bara det jag ville säga. Gillar dig!

Kommentera