HJÄLP MIN LILLA PÄLSKOMPIS!

Min vän Hanna skulle bli tacksammast i världen för den som kan hjälpa till att rädda hennes hund Minou som är sjuk och behöver en omfattande operation. Minou är en omplaceringshund och försäkringsbolaget vill inte godkänna hennes ärende då problemen måste ha uppkommit hos den tidigare ägaren (trots att den hade henne försäkrad i samma bolag). Alla som äger ett djur vet hur hemskt det är att se sin lilla kompis lida och nu är vi många som hjälps åt för att Minou ska få bli frisk trots bråkig byråkrati!

Går du i planer på att tatuera dig så kan du gå till Emilia och Simon på Hands Across i Lund den 1 aug. De har drop in på färdiga motiv och alla intäkter går till Minous veterinärkostnader, eventet hittar du här. Har du en liten slant över så får du mer än gärna swisha direkt till Hanna på 0722155647, minsta lilla krona uppskattas verkligen enormt mycket.

Hjälp oss rädda lilla Minou!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s