Mörkret nu alltså, så sjukt tröttsamt! Men i morse såg jag faktiskt ett tecken på att det har vänt nu, för klockan 8:30 som är vår normala gå till förskolan-tid så var det inte mörkt längre. Jag skriver ”inte mörkt”, för jag är osäker på om det går att klassificera som ljust, men det var i alla fall inte mörkt. 
Men tänk sen när det ÄR ljust igen, vilken djungel vi kommer ha i det här fönstret?! Två stycken rutor på 160×160 cm mot norr så aldrig direkt sol, men aldrig mörkt. Längtar ihjäl mig!

Annan bra sak: ljuset kommer även öka kvaliteten på mina bilder med minst åttatusen procent. 

6 reaktioner till “Alltså FATTA sen när solen återkommer då?!?

  1. HELL YEAH SOLEN! Drömde om solen i natt – det var fint. Sedan drömde jag att Slaktarn tyckte vi skulle introducera strypsex, vilket ju tog udden av det fina i drömmen om solen.

Kommentera