Blocketmänniska: Du kan komma och kolla från klockan 17 och framåt.

Jag: Jag kan komma tidigast klockan 18:30 men swishar gärna direkt så du vet att jag kommer!

Blocketmänniska: Den är såld nu.

ALLTSÅ FÖR FAN.

6 reaktioner till “GAH!

  1. Ibland åker jag och skänker bort grejer bara för att jag inte pallar allt eventuellt strul med att försöka sälja. Määäh!

  2. Åh vad irriterande blocket människor kan göra mig arg. Värst var den gången vi hyrt släp för att hämta en kökssoffa 10 mil bort och smsar när vi är 5 min i från adressen för personen hade bett om det så hen skulle gå hem från grannen och svaret blir ”den är såld”……

  3. Sjukt irriterande! Själv håller jag på med en jätteutrensning och har lagt ut en miljon annonser på olika loppisgrupper på facebook. Där är problemet att de som ska komma och hämta aldrig dyker upp och inte hör av sig eller går att få tag i sen.

  4. Åh jag hade en sådan också. ”Kom imorgonså löser vi betalning då”. Hör av mig dagen efter och säger att jag är på väg och får ett ”barnvagnen gick till en annan köpare”. RÖVHATT. Så sjukt irriterande.

Kommentera