I går efter loppet stack vi till Nämforsen och Juno satt på Tobbes axlar och skrek WOOOOW WOOOW WOOOW hela tiden typ. Sjukt impad av vrölande fors. Sigge ville mest kasta sten i vattnet vilket ju inte direkt var något problem eftersom hela Nämforsen består av typ vatten och sten.


I dag lämnade vi Juno hos mormorn och körde till Sollefteå och lät Siggan ha egentid med båda sina föräldrar. Himla lylligt och har väl inte hänt sedan Juno föddes så det var nog välbehövligt. Fikade på Hallstaberget och klättrade upp i tornet vid hoppbacken för extra fin utsikt över staden och skogen, tio tummar upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s