Linda är här! Hon kom igår vid lunch och vi har redan hängt på Ribban, varit vid Vombsjön, kört till Smygehuk (södraste södra ni vet) och kollat in bron. Puh!

Tobbe är i Tyskland på mc-träff hela helgen så det passade ju helt perfekt att det var just de här dagarna som passade in i Lindas schema. Skulle ljuga om jag inte sa att det är extremt gött få in en extraförälder i det här barn- och hundkaoset, speciellt nu när det är en ziljon grader varmt och hemmahäng är uteslutet pga icke genomgående lägenhet i gassande sol. 
Hon tar massa fina bilder och har lärt Juno high five och har oändligt med tålamod och energi – precis vad jag behövde istället för att svettstressas ihjäl som ensamförälder i fyra dagar, YEY UNIVERSUM! YEY LINDA!

2 reaktioner till “Turistar som en galning pga Sthlm-besök!

Kommentera