Eftersom Tobbe jobbade natt igår så startade jag dagen med att plocka ihop alla ziljoners grejer som två barn under två tydligen behöver ha med sig för en dag on the road – och sedan drog vi! 
Stopp ett var Pomonadalen där mina kompisar blivit med sommarstuga på en systers tomt. Otroligt fint! Ska åka dit och våldsgästa mer i sommar, bara två kilometer till stranden tydligen, woop woop! Fick rabarberpaj och kaffe och klappade en häst!
Efter fikat körde vi norrut mot klubben och stannade i Forsakar och klappade getter genom stängslet. Sigge älskar djur och blev helt sjukt peppad!
På klubben var det helvetesregn men skit i det för VI FICK TRÄFFA ALFIE! Alltså jag saknar honom så jag håller på att gå sönder varje dag och det var så fint att få pussa på hans grånande nos och ta en promenad och snacka lite med honom. Det är fan en äkta sorg att jag var tvungen att ge upp honom, men det var/är ju för hans skull så det är bara att bita ihop och blinka bort tårarna när vi träffas.  Min älskade älskade hund! 

6 reaktioner till “Facing my (två barn i bilen-) fears!

  1. Han fick cancer förrförra året så han är strålbehandlad där de inte kunde operera bort tumörerna, och pälsen blev vit när den växte ut igen, han har två sådana rutor!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s