Cancer alltså, vilken jävla skitsjukdom det är! Blir så ledsen och frustrerad varje gång jag hör om någon ny som drabbats, det är så otroligt orättvist och man känner sig så fruktansvärt maktlös som inte kan göra något åt det. Därför blev jag glad när jag blev kontaktad av ForLife som samlar in pengar till cancerfonden, bland annat genom att göra armband med ICE-nummer på.

ICE står för In Case of Emergency och är det nummer man ska ringa om det hänt personen som lämnar ut numret något. Man kan till exempel skriva ICE före sina viktigaste kontakter i mobilen om sjukvårdspersonal behöver få tag på en anhörig vid en olycka. Eller som här, att en snurrig unge kan ha armband med ett ICE-nummer på ifall hen kommer bort. Perfekt på typ tivoli eller andra utflykter där det är mycket folk och lätt att man stannar och tittar på något och hamnar lite på efterkälken. Sigges armband var lite stort och han tyckte att det var lite väl skoj att ta av och på sig, så han kommer få ha sitt runt vristen när vi är ute på äventyr.

Och nej, jag brukar inte göra reklam som ni vet, men att köpa något man ändå behöver (eller behöver och behöver, men det är ju väldigt bra att ha) när pengarna går till cancerforskning är ju inget annat än en win-win! Du hittar ForLifes webshop här. 

I samarbete med ForLife.

En reaktion till “Hjälp till att bekämpa cancer!

Kommentera