GAH! Precis när vi trodde att vi vi var hemma efter inköpet av vår Syskon kronan så slängde vi oss ut i babyskyddsdjungeln. Alltså, hjälp!? Ni kanske någon tänker att Sigge var så liten när jag blev gravid att vi borde ha kvar hans babyskydd och det kunde man ju hoppats på, men det sålde vi till våra vänner som fick barn i juni förra året med ett ”HÖHÖHÖ, vi köper tillbaks det sen när vi ska ha ett till” och sen blev vi gravida typ samma dag (obs, liten överdrift, men på ett ungefär) och deras lillunge har ju inte växt ur det än på långa vägar.

Extra synd, eftersom timmar av sonderande av babyskyddsterrängen visar att det ju faktiskt är exakt ett sådant som vi ska ha, eftersom det går att använda till vår Brio Go. Jahapp. Jaja, det vär ändå en bas utan isofix, så kanske inte exakt exakt det vi letar efter nu, men det hade ju onekligen varit jävligt bekvämt att bara stoppa i det i bilen och tuta och köra.

Och så Blocket då? Folk har noll koll på både modeller och årtal och att DET GÅR ATT TA BORT ANNONSEN OM VARAN ÄR SÅLD och så vidare. Min hjärna brinner snart upp så jag lägger ner Blocketsurfandet för i dag men passar på att fråga här: Ska du eller någon du känner (helst inom Skåne) sälja ett babyskydd av modellen Britax baby safe, med tillhörande Isofixbas? Eller ännu hellre en Brio Go Carrier med tillhörande Isofixbas? Hojta! Tack. 

Kolla! Till och med zebraklädsel! 

2 reaktioner till “Welcome to the babyskydd med tillhörande adapter att fästa på vagnen-djungle. Den snårigaste av dem alla.

  1. Nja, vill inte gärna stressa dom att köpa nytt, och dessutom vill vi gärna ha Isofixbas, vi hade inte det i bilen som vi hade när vi fick Sigge. Så vi letar vidare!

  2. Men det kanske kan vara värt att kolla om de vill sälja tillbaks det? Rekommendation ur trafiksäkerhetshänseende är ju att byta när bebisen kan sitta med stöd (brukar ju vara under halvåret ofta?) eftersom en rejäl bilstol är säkrare. Så vännerna kanske ändå inte har användning för skyddet så länge till.

Kommentera