Visst, det var väl en sväng med snö under några dagar där i julhelgen men det snöade bara kvälls- och nattetid, det var inte som i dag när hela himlen var fylld av vita flingor som hamnade i ansiktet, på marken, på mamma, på bilen OCH VE OCH FASA, PÅ LILLERÄV! Enorm panik under några sekunder utanför förskolan när Lilleräv fick tre flingor mitt på huvudet, men efter mammans rådiga ingripande fattade han snabbt att det nog inte var så himla farligt, det där vita.

Älskar de här delarna med att vara förälder, att se sitt konfunderade barn titta sig omkring och med all sin samlade tankekraft försöka fatta vad som händer. Få se den chockerade blicken när Lilleräv blir blöt på öronen och lättnaden och glädjen när han inser att det bara är vatten.

”Det är snö Sigge. Kan du säga snö?”
”Nöööö?” sa han, rynkade på ögonbrynen och krafsade lite i marken med skon.

Aj mitt hjärta. Tänk att vi ska få känna honom resten av våra liv.

4 reaktioner till “I dag kom det NÖÖÖÖÖ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s