Håller på med den sedvanliga årssammanfattningen och fastnade lite med scrollfingret i sommarmånaderna. Just i dag är det åtta minusgrader, vita nejder och strålande sol och således en fantastisk vinterdag, men alla skåningar vet ju att det bara är en tidsfråga innan det blir plusgrader och slask och jävulskap. Och då vill man ju bara att det ska vara över och bli vår och sommar.

Mörka kvällar och eld i brasan i all ära, men vad är det emot detta?

Vad säger ni? Är ni årstidsälskare eller hade ni föredragit om det var lite mer åt det här hållet året runt?

3 reaktioner till “Sommarlängt, här var det sommarlängt!

  1. Underbar sammanfattning i bilder! Man känner nästan varma vindar,sol och vågornas brus. Nu är den tiden man kan göra listor,läsa om blommor mm, för att få en fin mix till sommaren !

  2. Låter som en bra plan, att efterskänka februari och november! Annars låter den sommaren ganska mycket som södra Skåne, fast här regnar det ju en hel del i och för sig. Jag kan sakna äkta norrländsk vinter, men nu för tiden är det ju lite gambling med den också, så vi håller oss i Skåne ett tag till tror jag!

  3. Men GUD vilka bilder, fick enormt sommarlängt nu!

    Jag gillar årstider men hade verkligen uppskattat längre sommar och kortare vinter. Eller rättare sagt kortare vinterslaskperiod. Att ge november och feb till sommaren hade varit perfekt! (När jag bodde i Schweiz kom våren i mars och sommaren stannade minst hela sept. Det regnade sällan. Så sjukt perfekt var det.

Kommentera