På söndag fyller jag 35. Trea femma. Till våren är jag en 35-årig tvåbarnsmamma.

*SKRIET-SMILEY*

Vissa saker liksom bara är, men när man väl börjar tänka på det så känns det så oerhört främmande. Om jag skulle bli utsatt för ett brott så skulle jag bli omnämnd som ”den 35-åriga tvåbarnsmamman” och hur jag än försöker få in det i skallen så är det inte en bild av mig som framträder i huvudet vid en sådan beskrivning.

2 reaktioner till “Det är 2014… och jag är född -79. Så jo.

  1. Och jag blir 30 nästa år. JAG VET, ”inte lika gammal” men jag har liksom aldrig sett mig själv i framtiden som äldre än 24. Men livet rullar på och jag har såna där armar som ”vuxna” människor haft men inte jag för jag är ju yngre? Eller? Inte? Jaha? Så jag räknas som vuxen på riktigt? Inte ens SCB's ”ungdomar” som sträcker sig till typ 28? Vem är jag egentligen?

  2. Ja elle hur?! Fyller 35 idag och känner verkligen igen mig. Tycker ofta folk som intervjuas på TV ser sten gamla och sen kommer åldern, typ 28 eller 33 och då inser man att VA jag är ju faktiskt äldre än den där GUBBEN/GUMMAN !

Kommentera