I morgon kommer hunden! Det är rena julaftonspeppen här hemma och vi bara väntar på att tiden ska gå så det blir torsdag någon gång. Kontrakt påskrivna, kvitto utskrivet och lite googling hos Svenska kennelklubben har visat att det blir detta vi har att göra med när vår grand danois/staffe-vovve kommer. Hehe. 

Grand danois är vänlig, kärleksfull och trogen sin ägare och får absolut inte vara aggressiv. Mankhöjd på hanar är minst 80 cm och de väger vid ett års ålder cirka 70 kilo.

Staffordshire bullterrier är en ömhetstörstande, energisk, förarvek och humoristisk glädjespridare. Den är social, aktiv, intensiv, positiv och älskar full fart och visar det med intensiva glädjeyttringar. Samtidigt älskar den att bara vara hemma med sin familj och mysa. Det viktigaste är att få vara med, vilka aktiviteter som än bjuds. Mankhöjd är ca 36–41 cm. Vikt för hanar är ca 13–17 kilo. Om det inte är en amstaffblandning, de väger runt 30 kilo och har ett gäng extra centimetrar i mankhöjd.

En glad, kärleksfull och humoristisk åttamånaders valp som snart kommer väga uppemot 60 kilo, är det vad vi har att vänta oss? Det märker vi i morgon! 

3 reaktioner till “Finns det några snälla barn här?

Kommentera