Det är helg nu, sista helgen med en bäbis i familjen. Nästa helg fyller Sigge Scott ett helt litet år och jag är inte helt säker, men visst räknar man väl som med hundar att de bara är valpar tills de är ett?

Tiden alltså. Swooosch ba. Nyss såg han ut så här:

3 reaktioner till “Ett? ETT?

  1. Och swoosh så är dom 6 och 8 år, båda åker skoltaxi till skolan och själv sitter man hemma och undrar vad som hände?! tur att jag får jobba också, annars hade jag nog blivit knäpp! Men lite ensamtid är ju nice med 🙂 och stora barn har jäkligt rolig humor 🙂

  2. Jag tycker mest att det är roligt, barn är ju roligare än bäbisar enligt mig iaf, tycker mest att det är sjukt att tiden går så himla himla snabbt!

  3. Mina två bästa bebisar är 1,5 och det är först nu vi börjat kalla dem småbarnen istället för bebisarna. Lite med sorg i hjärtat, lite med pepp över vilka koola ungar det blivit av bebisarna!

Kommentera