Lotta instagrammade en bild som bevisligen var från deras sommarställe och sen tog det väl inte mer än en timme innan jag och Siggan sladdade in med CSN-Opeln framför strandhuset. Sedan följde några timmar med skönt häng med den fina familjen och Sigge fullkomligen älskade havet.

Och när jag säger älskade så menar jag älskade, inte något sånt där mesigt att han liksom ”gillade det”, utan havet var ungefär det ballaste han någonsin upplevt. Allt annat kunde gå och gömma sig – strukturtapet, fjärrkontroller och gräsmatta AINT GOT NOTHING jämfört med havet. Tyckte Sigge. Och det är man ju beredd att hålla med om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s