Påskdagen startade med solsken och något loppisbesök på väg ner till Skilinge för att kolla in vår kompis utställning.

Victors konst är kanske aningens annorlunda mot resten av vad som finns att se på konstrundan. Men så är han ju tatuerare också, vilket resten av konstnärerna på Österlen nog inte är. 

Tobbe var glad. Och här ser man också att han odlat fram ett ganska imponerande skägg de senaste veckorna, något han är mycket stolt över. Jag trodde att han skämtade när han började prata om skägg men tydligen inte. 

Sedan skulle alltihop förevigas/instagrammas. Ni hittar Victors verk på @victor_aka_chili där. 

Micke var där också, och Sigge charmade honom så klart! 

Fyra killar med keps. Tre killar med skägg. Och så några rutiga skjortor och ett gäng tatueringar på det… Det var lite som att de ringt och bestämt dresscode på morgonen.

Kolla! En bild på hela vår lilla familj! Kanske den… tredje som tagits sedan Sigge föddes i augusti. Gulliga va?

Sedan blev det några loppisar till innan vi kom hem helt färdiga på eftermiddagen. Jag hade gärna köpt dom här gröna och bruna glasen, men eftersom vi inte dricker alkohol kändes det ganska onödigt eftersom de är i snapsglasstorlek och vilken annan dryck dricker man tre centiliter åt gången av? Har förvisso sett att dom säljer alkoholfri snaps på Ica, men någonstans får man ju dra gränsen tycker jag.

4 reaktioner till “Den låååånga låååånga påskhelgen

  1. Det blev en skål i form av en höna i vitt pressglas, bra när man bjuder på ägg på påsklunchen! Och några krukor, krukor verkar vara min nya fetisch!

Kommentera