Inte för att skryta (jo!) men kommunen ringde för ett tag sedan och ba HEJ VILL DU VARA KONFERENCIER PÅ VÅRT 400-ÅRSKALAS? Inte för att jag varit konferencier förut, men hur svårt kan det vara att stå på en scen och snacka lite i en mikrofon? Hehe.

Nu är problemet bara hur jag ska kunna hålla mig vaken till klockan två på natten, så sent har jag inte varit uppe sedan jag födde barn, vilket jag också påpekade för mannen från kommunen. Då lovade han gratis kaffe och egen loge, så det får väl gå. Hehe. Det blir skoj det här.

Och vet ni, tydligen hade dom ställt frågan via Rättviseförmdelingen och fått tips om mig där? Hur göllit? Och väldigt ärofyllt måste jag tillägga, och helt sjukt roligt. Har du inget bättre för dig 22-24 maj så kom hit vettja!

Läs mer om vad som händer i dagarna tre här! 

17 reaktioner till “Hybrisen nu? SKY HIGH!

  1. Jag tipsade om dig! (Vet inte om det var fler än jag, men jag var i alla fall först!) Som efterlysningen var ställd fanns det liksom inga andra alternativ än dig. ( Det lilla jag vet efter att sporadiskt läst din blogg i 2-3 år…)

  2. Åh! Fan va skoj!

    Du kommer att klara det galant! Och jag tror inte att du kommer att ha problem att hålla dig vaken, snarare så kommer du att vara så sky high att du inte kommer att kunna sova efteråt 😀

  3. Grattis! Vilken grej!
    Och kan bara hålla med om det där med att vara uppe sent, och jag har inte ens barn… jag försöker undvika kontakt med andra människor efter midnatt, har en form av Askungen-lägging, kan vara skittrevlig fram tills jag blir trött, sen blir jag bara sur och tyst och vill springa hem utan skor.

Kommentera