4 reaktioner till “Fredagskrönika!

 1. Fast att ens komma med en servett och utgå från att hon skulle VILJA skyla sig är ju också rätt oartigt. Och bara för att man ”tackar och tar emot” så betyder det ju inte att man är nöjd, man är ju uppfostrad till att vara en artig människa.

  Det här är inte heller en isolerad händelse, som kvinna och mamma tvingas man stup i kvarten läsa och förhålla sig till ANDRAS åsikter om det mesta man gör och det är så satans trötsamt. Det hade du också tyckt om du kunnat genomgå en graviditet och en förlossning, Krister.

 2. Men eller hur? Jag kände också att jag som gravid förpassades till enbart ”ska snart bli mamma”-facket, och att det BARA pratades gravid-/förlossning-/barnrelaterade grejer. Sååå tradigt!

  Jag fick tid för igångsättning på BF +14 men Sigge satte igång det hela själv på natten innan, så kanske är det i natt det händer? Lycka till iallafall när det väl blir dags!

 3. Det intressanta är dock att notera att det finns TVÅ versioner av händelsen. Där du valt att tro på den ena. Eller inte känner till båda…

  ”Men det råder delade meningar mellan mamman och lyxhotellet om hur händelsen gick till.

  – Det som hände var att servitören gick med servetten i hand och överräckte den till mamman som en service. Hon tackade dessutom och tog emot. ”

  ”- Det har hänt några enstaka gånger att vi fått klagomål på amning från andra internationella gäster men det är ingen stor grej. Vi har ingen policy mot amning här och kommer inte att anamma en heller, säger källarmästaren.”

  ”När Allt om Stockholm nu når Magdalena Ribbing för en kommentar kring händelserna på Grand Hotel säger hon sig ha läst artikeln men att hon saknar detaljkunskap om händelsen i sig för att kunna uttala sig.

  – Jag har svarat tidigare på den typen av frågor och lärt mig att mina svar lätt misstolkas. Men jag kan säga en sak, det krävs gängse hänsyn från båda sidor vid offentlig amning, säger hon.”

 4. Fantastisk krönika! Som övertidsgravid (+13 idag och igångsättning senast måndag) känns det mesta bekant. Att vara gravid är en riktig pärs och det blir knappast bättre av alla kommentarer. För mig var det den jobbigaste biten med att jobba till och med v.40. Kroppen fixade det utan problem, men att i prick alla sammanhang med kollegorna prata om samma sak (födning, mage etc.) är rätt påfrestande. Man är trots allt fortfarande en individ med egna intressen och saker att prata om, även när man är gravid.

Kommentera