Rensade ut min inbox och har nu exakt tio mail där. TIO! Istället för 438. Heja mig, känner redan att jag väger några ångestkilon mindre!

4 reaktioner till “Struktur del ett

  1. JAG VET! Älskar också att städa kylskåpet och typ… torka ur smulor ur besticklådan, hehe. Man är ju lite störd, fast på ett bra sätt!

    Och jag vet inte vad jag ska göra med kommentarerna, det är alltid någon som inte kan hur jag än gör 🙁

  2. Ahh guu vad skönt! Nu vill jag också rensa! Blir typ sjukt pepp av tex. organisera alla kryddor i kryddskåpet, slänga gammal mat, hänga & vika alla plagg prydligt i garderoben. Då jag blev färdig med årets fotoalbum high fivade jag mig själv typ 67 gånger. Så jäkla NÖJD!
    (Jag har jättesvårt att kommentera här med ”vanligt namn” etc. Vet inte om du vet det men måste flika in utifall. Testar om det funkar från min gmail.. http://jennybenny.se)

Kommentera