Först organiserade vi en tjusig liten fotografering för halvårsungen, HIPP HURRA FÖR SIGGE SCOTT! Han lyckades sitta utan att välta genom hela fotosessionen, det lilla a-barnet.

Sedan var det dags för oss att få i oss lite kultur så vi drog till Fotografiska! Så himla bra, jag gillade Julia Fullerton-Batten bäst (de färgglada) men tyvärr fanns bara den tråkigaste av hennes bilder som poster i shopen. Buhu. Tröståt en chévre-/rödbetsmacka och blev glad igen.
Karin fick till sin stora glädje prova ErgoBabyn och både hon och Sigge verkade nöjda med den.

Dessutom var det nio (9) (!) grader varmt och nästan sol, ett väder som gör det ganska svårt att sura. Karin var också glad.

Sen lämnade jag Karin, köpte jag ett sexpack cupcakes och gick hem till Linn. Som tydligen är allergisk mot ägg, nötter och fisk. Inte för att någon av cupcakesarna innehöll fisk men hon ville inte chansa på resten. En så kallad win-lose situation den fikashoppingen alltså, där jag och hennes kille var vinnarna. Fast hon verkade nöjd med Siggemyset så hon tyckte nog att det var lite win ändå.

Slut på dag sex, i morgon åker vi hem.

Kommentera