Jag har ett block med en aldrig sinande att göra-lista. När jag har strukit för mycket och det blir kladdigt så skriver jag ner de ogjorda grejerna på ett nytt blad, och så håller jag på så i all evinnerlighet. Och så gör jag en sån jävla onödig grej, bara för att få njuta av den underbara känslan att få stryka saker, och det är att jag skriver in nya saker som jag gör medan jag sitter med listan.

Som nu, bara för att jag plötsligt insåg att min skärm såg ut som om jag använt den som pekskärm och nyst på den samtidigt och därför drog över hela laptopen med medel och trasa så skrev jag

rengöra datorn

i blocket – och strök sedan ett prydligt streck över det.

Herregud. Inte konstigt att jag tror att jag får mycket gjort på dagarna när jag egentligen bara skriver upp det jag nyss gjort och sedan stryker över det.

5 reaktioner till “Så sjukt effektiv alltså! Eller?

  1. Jag specar in absurdum bara för att få stryka över. Till exempel skriver jag inte putsa fönster, utan varje enskilt fönster, till exempel kök, sovrum osv för att få stryka mer. Listan blir jättelång men betas av rätt fort. Korkat, jag vet, men det känns bra.

Kommentera