Lyckades få fatt på några Bråkig-grejer även om det var rejält utplockat redan vid 14:30. Samt: VI HADE KUNDVAGNSPREMIÄR! Fick kila fast honom mellan min jacka och skötväskan men sen satt han som en liten kung och glodde storögt på alla grejer.

Och sen fick vi middag hos Jonna som är min allra äldsta kompis som jag känt sedan hon föddes. Hur crazy att känna någon hela livet?

Prick klockan midnatt var vi hemma efter att ha korsat ett spöregnigt Skåne och tvingats köra i 70 på motorvägen för att slippa få vattenplaning. Uuuuhh. Ändå så nöjd med mig själv när jag är ute på såna här vardagsäventyr med bäbisen utan att stressa upp mig, high five på mig! Och high five på Sigge, som alltid är nöjd och glad och gör det lätt för oss. Bra barn!

2 reaktioner till “Bra fredag igår!

  1. Men alltså nu när jag äntligen kan kommentera hos fru Geyerhofer igen så följer inte länken till bloggen med!? Men ja du vet ju vem jag är. Lättgooglad som man är.

  2. Jag blir sykt stolt när jag vågar mig iväg på sånt jag gjorde innan men som jag aldrig gjort med bäbis. Första gången vi åkte pendeln själva ba: WOHOOOO KOLLA IN DENNA VARDAGSEDGIGA MORSAN!!!

Kommentera