Dagen har ju inte bara bjudit på ett frisörbesök, jag och Sigge har även varit på föräldragrupp på bibblan och kollat in utbudet. Jag gick ju bananas över det fräsiga i att det finns något så fantastiskt som öppna förskolan för oss föräldralediga, och jag är lika lyrisk över biblioteket, trevlig personal och brett utbud. Skitfint var det också! Lånade hem den där ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två” också, någon som läst den?

Sedan firade jag och min föräldragruppskompis våra bebisars flong nya lånekort med att gå på stan och köra lattemammaracet och jag åt årets första semla, en pytteliten. Och vet ni, det var som ni sa att man kunde få riktiga kompisar i den där föräldragruppen, så himla glad för det! Hon är superbra och vettig på alla sätt och vis, inte alls någon jag hänger med bara för att våra ungar råkade födas samma sensommar. Hon valde förvisso den tråkigaste och torraste kakan på fiket idag men hey – ingen är perfekt. Och hon fick faktiskt vaniljsås till.

3 reaktioner till “Bra dag idag alltså!

  1. Jag har läst den två gånger, fick den av min mamma (som är bibliotekarie dessutom, kände bara att jag måste skriva det) klart läs- och tänkvärd! Och älska bibliotek man får låna hur mycket böcker som helst, dom har film och roliga tidningar och fixar massa event och grejer! Bra skit! Här kan vi reservera böcker gratis via internet också, då är det bara att glida in och plocka upp boken från reservationshyllan- tar typ 1 minut.

  2. Och med ”den där boken” menar jag alltså Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två, om det nu på något sätt blev otydligt mitt i all sömnbristdimma… (Min sömnbristdimma alltså.)

  3. Åh, vad mycket du har att se fram emot! Den där boken är cirka hur bra som helst! Jag har den och bara att se den i bokhyllan kan göra mig så oerhört glad! ^^

Kommentera