Nämen, kan det vara så att den här dagen precis improvade cirka en miljon procent? JORÅ! Om en månad är det nämligen jag som stoppar ner Siggan i handväskan och drar till huvudstaden för lite kvalitetshäng i nästan en hel vecka! Tog ett tag att få till och jag fick göra om hela bokningen först eftersom jag är ovan vid att resa med ett styck minimänniska vars befintlighet skulle verifieras genom ett kryss i en ruta, men till slut var han också inbokad. Och! Jag blev ju något förvånad över att Siggan fick eget säte och allt!? Lyxigt!

Dock inte lika lyxigt som att jag sedan bokade min resa till Blogger Boot camp i mars och priserna låg så bra att det vore synd och skam att inte åka enbart i första klass. Gratis kaffe! Tidningar! Snacks! Och totalt nästan nio timmar i fred på ett tyst tåg!

Ahhh, så länge jag förtränger det faktum att jag inte kommer få pussa på min bäbis på 47 timmar så känns det som det närmsta jag kommer komma himmelriket på den här sidan armageddon!

Kommentera